facebook

В Україні створили спеціальну групу МВС з протидії підпалам

Міністерстов внутрушніх справ України створили спеціальну групу з протидії підпалам.

Наразі нацгвардія почала антидиверсійну операцію в лісі. Про це міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив у Facebook.

Пише - джерело.

За словами Авакова, під час вечірнього моніторингового обльоту в Чорнобильській зоні виявили 4 “феномена” на площі близько 100 м. Він опублікував фото палаючого вогнища в лісі. Міністр зазначив, що ці осередки вдалося швидко згасити.

“Звичайно, поліція вже займається цим та іншими інцидентами. Створив спеціальну групу МВС, Нацгвардія почала антидиверсійну операцію в лісі”, – розповів міністр.

Аваков наголосив, що через суху зиму країна стала вразливою до пожеж.

Читайте також:  Аваков: МВС не дасть більше згоди ні на один авіаційний чартер

“Дивовижно суха зима – рівень води в екосистемі пішов вниз на 1.5-2 метра. Лісова, особливо хвойна підстилка легко вразлива для пожежі. Висохли торфовища і це – особлива проблема.

І все це, звичайно, можливість для негідників і провокаторів. Хтось хоче зіпсувати життя в країні, хтось заховати вогнем свої брудні справи. Ми це дуже ясно все розуміємо. І миритися не маємо наміру – і вживаємо заходів. Прошу всіх, хто володіє будь-якою інформацією – зателефонуйте в поліцію”, – підкреслив міністр.

Аваков пообіцяв, що винні в підпалах точно попадуться і штрафом не відбудуться.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: