facebook

Від “Платформи громад” на міського голову Івано-Франківська йде Василь Стефанишин

Вчора, 22 вересня, в Івано-Франківську відбувся брифінг міської організації політичної партії ВО “Платформа громад”.

Пише - джерело.

Кандидатом на посаду міського голови Івано-Франківська від “Платформи громад” висунули Василя Стефанишина, директора Івано-Франківського академічного ліцею-інтернату.

“Професіоналізм у своїй справі – це надзвичайно важливо. Людина має бути активна там, де вона працює. Я працював в освіті, підприємництві, на державній службі. Зараз очолюю ліцей. Пройшовши деякі етапи в житті, досягнувши певних успіхів, я знаю, як змінити місто на краще. В житті кожен господар і успішний підприємець має досягати успіху. Для цього має складати планування, заробляти спочатку кошти, а потім їх тратити, а не навпаки”, – говорить Стефанишин.

Кандидат на міського голову Івано-Франківська від “Платформи громад” вважає, що в пріоритеті має бути будівництво мостів, садків, питання освіти.

“Через 5 років Франківськ має бути кращим містом. Пріоритетні питання мають вийти на перший план”.

Стефанишин відзначив, що хотів би зустрітись з чинним міським головою Русланом Марцінківим, який повторно претендує на посаду, для діалогу:

Читайте також:  Хочуть подобатись виборцям, – Зеленський про мерів-бунтарів проти карантину

“Поговорити по деяких напрямках, розвинути конструктив не для того, щоб понизити його в рейтингу, а для того, щоб ми досягали успіхів і покращували становище людей і стимулювали розвиток нашого міста”.

На запитання, чи не відчував він тиску керівних органів після рішення балотуватися, Стефанишин відповів:

“Я в обласній структурі. На мене не тисне ніхто. На мене взагалі неможливо тиснути, бо я самостійна людина. Цього і бажаю деяким кандидатам в мери”.

Голова партії “Платформа громад” Олег Гончарук розповів про команду в Івано-Франківську:

Від “Платформи громад” на міського голову Івано-Франківська йде Василь Стефанишин 1
“Саме “Платформа громад” надає можливість людям випробувати себе у виборчій кампанії. Кандидати від нашої молодої партії проявили сміливість і не пішли за розкрученими брендами, а вирішили власним досвідом та успіхом показати, що вони достойні бути депутатами”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: