facebook

“Відчутних втрат поки немає, але будуть”, – Марцінків про податки

Сьогодні, 2 квітня, в Івано-Франківську міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків розповів про стан справ у місті.

Він сказав, що 12 березня до Івано-Франківської обласної інфекційної лікарні поступило 114 осіб, з них 40 жителів міста та декілька жителів приміських сіл.

Пише - джерело.

У франківських міських стаціонарах наразі є 150 пацієнтів з пневмоніями. У франківських лікарнях провели вже 225 експрес-тестів, 86 з них дали позитивний результат. Також мер зазначив, що коронавірус виявили у жінки, яка є пацієнткою міського перинатального центру.

Міський голова додав, що у нього є статистика по сплаті податків за останні три місяці.

Читайте також:  Лавров заявив про "нову перешкоду" для обміну між Україною та ОРДЛО

“Відчутних втрат поки що немає, але ми розуміємо, що будуть. Хочу подякувати, бо за три місяці ми маємо приріст і ПДФО, і акцизного податку. Єдине зменшення по податку на нерухоме майно і по податку на землю. Це тому, що бізнес має пільгу. Але по основних податках є хороші показники”, – сказав Марцінків.

Він пояснив, що це дасть можливість, наприклад, виплатити лікарям премії.

“Якщо безпекові заходи будуть посилюватись, то з другого боку економіка повинна працювати. Ми повинні думати, як виробництва і підприємства в обмежених умовах, але мають працювати в Івано-Франківську”, – пояснив мер.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: