facebook

Власники верховинського “Гобітхілу” поконфліктували із правоохоронцями

Ще не вщухли пристрасті навколо продажу будиночків гобіттів в Карпатах росіянам, як навколо туристичного проекту “Гобітхіл” розгорівся новий скандал.

Пише - джерело.

Імпровізоване поселення у стилістиці “Володаря перснів”, яке споруджують у Верховині, знову опинилось у центрі скандалу. Цього разу автор проекту Андрій Боєчко розповів про конфлікт з представниками Феміди. За його словами, “прокурорша погрожує перенести Гобітхіл в Чорнобиль”, пишуть Версії.

“Стати мешканцями нового міста ми запросили тих, хто за результатами безлічі соціологічних досліджень має довіру у громадян України – волонтерів, захисників, медиків і інших шанованих суспільством людей. Опираючись на ці ж дослідження повідомили, що не хотіли б мати сусідами представників професій, рівень довіри до яких в українському суспільстві найнижчий – суддів, прокурорів, митників, податківців тощо”, – йдеться в дописі.

Очевидно це “обмеження” і стало каменем спотикання.

“Учора, на прохання багатьох учасників групи Гобітхіл в Фейсбуку, я вчергове розповів про те, хто може стати власником криївки в місті. І раптом серед коментарів з‘явився допис прокурора одного з районів Львівщини Марії Прокопович, яка повідомила, що їй не приємно, що поряд з її рідним домом будується таке «добропорядне місто»”, – продовжив Боєчко. – Змусило мене написати цей допис те, що пані прокурор «порекомендувала» перенести місто в Чорнобиль, де на її думку, напевно і має розвиватися туристична галузь України, і де, очевидно, мали б мешкати учасники бойових дій, волонтери і військові медики!”.

Автор проєкту розповідає і про погрози з боку колишнього працівника правоохоронних органів, який на сьогодні є власником туристичної садиби у Верховині.

Читайте також:  Гірський рятувальник попереджає про велику кількість гадюк на популярному туристичному маршруті (фото)

“Отже маю справу з серйозними супротивниками, які вирішили «поховати» місто. Звертаюся до Президента України Володимира Зеленського, Голови Верховної Ради України, народних депутатів, Голови Служби Безпеки України, Генерального прокурора України, голови НАБУ – захистіть місто Гобітхіл від знищення!”, – просить Боєчко.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: