facebook

Встромили ніж у горло: відомі подробиці смерті молодого прикарпатця у Лондоні

Як повідомляла Фіртка, небайдужих прикарпатців просять допомогти зібрати кошти, щоб привезти на Прикарпаття тіло чоловіка, який помер в Англії.

Пише - джерело.

Журналісти Фіртки поспілкувалися із близькими чоловіка та дізналися подробиці жорстокого вбивства 28-ми річного Дмитра Балабана.

Відомо, що із вбивцею Дмитро жив в одному будинку. У ніч на 14-те грудня хлопці сиділи за столом. Згодом між ними виникла суперечка, яка переросла в бійку. Володимир Головацький схопив ножа і встромив у горло Дмитру Балабану.

У цій справі вже відкрито кримінальне провадження. Обвинувачений у вбивстві затриманий поліцією та чекає суду.

Загиблий Дмитро був жителем селища Ланчин, Надвірнянського району, Івано-Франківської області, а в Лондон прибув у пошуках кращої долі. Мешкав тут більше 3-х років, працював на будові.

“Мрій і бажань він мав багато. Хотів заробити гроші, купити машину і хатку біля моря. Казав, щоб ми до нього приїздили у гості. Казав, що багато хоче подорожувати. Страшно любив гори, всі походи для нього були, як вперше. На лижах кататись любив. Згадала смішний момент, у такі важкі часи  – він так сильно боявся миші, а я завжди його цим лякала. Завжди шуткував, казав: «Неся, якщо в тебе щось не так, ти всім кажи, що ти мене знаєш». Жартувати він завжди любив. Був для мене більше, ніж братом. Він для мене – опора мого життя. Без нього наш дім – не дім”, – розповідає Інна Балабан, сестра Дмитра.

Наразі, тіло прикарпатця у Лондоні ще не віддали, щоб перевезти його додому. Рідні просили небайдужих пожертвувати кошти, щоб привезти тіло Дмитра на Прикарпаття. За два дні необхідну суму вдалося зібрати.

Читайте також:  На Франківщині через COVID-19 помер хлопчик 8 років

Також, рідні просять не обливати брудом вбитого Дмитра, адже він був хорошою людиною, яку жорстоко вбили.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: