facebook

Виробництва “КАРПАТНАФТОХІМу” призупинять на ремонт

На економічний стан “КАРПАТНАФТОХІМу” впливає економічна криза, яка проявляє себе в світі.

Пише - джерело.

Про це повідомив генеральний директор “КАРПАТНАФТОХІМу” Іван Підсадюк, пише “Галичина”. Керівник повідомив, що Україна не володіє достатньою кількістю сировини, яка потрібна товариству “КАРПАТНАФТОХІМ”. Так само вона не має ринку, який би був спроможний споживати і переробляти такий обсяг продукції, що виробляється на нашому підприємстві. А на світовому ринку в 2019 році відбувалися і ще нині продовжують відбуватися не зовсім зрозумілі тенденції в ціновій політиці. Там завжди наприкінці літа чи з початку осені падали ціни на нашу основну сировину — газові фракції і прямогонний бензин. Однак в листопаді-грудні минулого року ціни на сировину зросли. Так само в цей період на світовому ринку почали різко знижуватися ціни на полімерну продукцію.

Також генеральний директор ТОВ “КАРПАТНАФТОХІМ” назвав інші причини, які в 2019 році та особливо в останньому його кварталі не сприяли належній роботі підприємства, яке зорієнтоване в основному на експорт готової продукції. Це, зокрема, зростання на українському ринку ціни на електроенергію. Гендиректор заявив:

Читайте також:  На Прикарпаті виявили 21 тонну огірків з нітратами

“Підрозділами управління, відділами, особливо планово-економічним, виробничо-диспетчерським, а також фахівцями виробництв прораховуються різні варіанти діяльності “Карпанафтохіму” в поточному році. Ми шукаємо оптимальні шляхи, щоб підприємство змогло в таких умовах, які склалися, працювати. Наразі підприємство працює. Ми знайшли оптимальний варіант роботи цехів на відповідних навантаженнях”.

Поряд з цим інтенсивно ведеться підготовка до того, щоб провести в березні на виробництвах етилену і поліетилену та ПХВСС і КС профілактичні роботи з очищення й промивання технологічного обладнання, йдеться в публікації. Для цього попередньо заплановано обидва виробництва призупинити не більш як на два тижні, щоб виконати увесь комплекс намічених робіт й підготувати їх до експлуатації упродовж весняно-літнього періоду. Іван Підсадюк також додав:

“Також вже відтепер нам потрібно почати готуватися до зупинкового ремонту на виробництвах, який буде проводитися у вересні-жовтні 2020 року”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: