facebook

Які канали можна безперешкодно дивитися по TV

Медіагрупи StarLightMedia, 1+1 media, “Медіа Група Україна” та Inter Media Group закодували супутниковий сигнал своїх основних телеканалів 28 січня о 23:59.

Пише - джерело.

Про це з посиланням на користувачів соцмереж повідомляє Телекритика.

В цілому були закодовані 22 телеканали:

• “1+1”, “2+2”, ТЕТ, “Бігуді”, “Плюсплюс”, які належать 1+1 media,
• Новий канал, ICTV, СТБ, “Оце”, М1, М2 (StarLightMedia),
• “Інтер”, НТН, К1, К2, “Піксель”, “Enter-фільм”, “Мега”, Zoom (Inter Media Group),
•”Україна”, “НЛО TV”, “Індиго TV” (“Медіа Група Україна”, скорочено – МГУ).

Незакодованим з групи “1+1 media” залишилися телеканали “1+1 International” та “УНІАН”.

У Inter Media Group залишається відкритим сигнал каналу “Інтер +”.

МГУ тримає два відкритих сигнали новинного каналу “Україна 24” (на супутниках Astra 4a і HotBird 13), який розпочав супутникове мовлення 20 січня; залишаються незакодованими також три регіональних телеканалу групи – “34” (Дніпро), “Донбас” (мовлення з Дніпра) і ТВ-5 (Запоріжжя).

Користувачі мережі відзначають, що окремо запущено сигнал телеканалу “Україна” в Biss-кодуванні (це кодування легко відкривається звичайним тюнером) на Astra 4a. Канал сканується як TEST-19 (доступний на 12073 Н 27500) і TEST-29 (доступний на 12265 Н 27500). Телеканали “Індиго” і “НЛО” стали доступними у відкритому вигляді на супутнику Eutelsat 9A.

Читайте також:  Скандал з блокуванням сайтів в Україні отримав продовження: пропонували "абонемент недоторканності"

Незакодований залишаються також інформаційні телеканали і ряд інших українських телеканалів, які не входять до телегрупи. За підрахунками “Телекритики”, з відкритим сигналом доступні близько 60 українських телеканалів.

Глядачам супутникового телебачення закодовані телеканали будуть доступні тільки в ТВ-пакетах двох офіційних операторів супутникового ТБ – XtraTV і Viasat. Для користувачів ефірного цифрового, кабельного і інтернет-телебачення нічого не змінилося. Абоненти безкоштовного супутникового ТБ повинні зробити вибір на користь XtraTV або Viasat або перейти на інший тип прийому, вибравши офіційного телевізійного оператора.

Нагадаємо, спочатку кодування супутникового сигналу було заплановано на 20 січня, проте пізніше медіагрупи прийняли рішення про усунення кодування на 28 січня, пояснивши це великим попитом на послуги XtraTV і Viasat, які попросили відтермінувати кодування, щоб впорається з потоком заявок на підключення.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: