facebook

Яку роботу пропонують працівникам без досвіду: вакансії

У Києві середня зарплата перевалила за 15 000 грн. По Україні у середньому заробляють майже 11 000 грн.

Пише - джерело.

Водночас на сайтах пошуку роботи є вакансії з оплатою вище середньої. Роботодавці не проти працевлаштовувати людей без досвіду роботи. Є варіанти з оплатою 25 000 грн і більше, пише Work.ua.

Менеджер з продажу металопрокату в Дніпро

Працівнику доведеться займатися активними продажами, формувати клієнтську базу, спілкуватися з клієнтами та залучати нових. Працювати потрібно з 9:00 до 17:00. Шукають відповідальну людину зі знаннями базових комп’ютерних програм. Готові навчати.

Водій таксі в Запоріжжі

Шукають людину з власним авто. Роботодавець обіцяє постійні замовлення, бонуси та високу зарплату. Графік роботи – вільний. Також є знижки на пальне.

Військовослужбовець в Суми

Службу за контрактом у Збройних силах України пропонує Сумській військовий комісаріат. Крім зарплати обіцяють допомогу при оплаті оренди квартири, щорічну відпустку, безкоштовне медичне обслуговування і санаторно-курортне лікування.

Читайте також:  Калуська ЦРЛ запрошує на роботу трьох лікарів та до десяти медсестер

Кур’єр до Львова

Кур’єр їздитиме на велосипеді, самокаті, скутері чи мопеді. Обіцяють заробітки від 600 до 1200 грн у день. Також будуть чайові. Шукають повнолітнього претендента, який хоче працювати і має сучасний смартфон.

Диспетчер у Харків

Працівника шукає міжнародна компанія, яка займається перевезеннями вантажів у 48 континентальних штатах і Канаді. Потрібно буде спілкуватися з клієнтами, супроводжувати поточні та укладати нові угоди, моніторити ринок логістичних послуг і контролювати вантажі на всіх етапах транспортування. Щоправда потрібна людина зі знанням англійської.

Монтажник вентиляції, кондиціонування в Тернопіль

Потрібен працівник, який знається на будівельно-монтажних роботах. Людину готові навчати і добре платити. Також забезпечують інструментом і спецодягом.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: