facebook

Зеленський дав 2 тижні на з’ясування, хто записував розмови Гончарука

Президент Володимир Зеленський вимагає від правоохоронних органів за 2 тижні встановити причетних до запису розмов під час зустрічі прем’єр-міністра Олексія Гончарука, міністрів і представників Нацбанку.

Пише - джерело.

Зеленський поставив завдання під час зустрічі з керівниками Служби безпеки України, Офісу Генерального прокурора, Міністерства внутрішніх справ, Національного антикорупційного бюро, Державного бюро розслідувань та Управління державної охорони, повідомляє Офіс презиеднта.

“Вимагаю, щоб за два тижні, якомога швидше ми з вами отримали інформацію – хто вів записи. Знайти, хто це зробив, і з цим розібратися”, – сказав Володимир Зеленський.

Наказав у межах кримінального провадження чітко встановити коло присутніх на переговорах і з’ясувати обставини переговорів.

Читайте також:  Зеленський про роботу Шмигаля на Ахметова: Олігархи наймають найкращих

“У засобах масової інформації було багато фейків щодо присутності тих чи інших посадових осіб. Фотографія, яка є у ЗМІ, – з’ясувати, чи справді всі ці люди були учасниками, чи ні”, – зазначив президент.

За словами прем’єр-міністра, було декілька переговорів. Зустріч, з якої був оприлюднений перший уривок, тривала 5 годин.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: