facebook

Зеленський хоче розширити програму “Велике будівництво”. Пощастить студентам

Президент України Володимир Зеленський хоче додати в програму “Велике будівництво” зведення гуртожитків.

“Ми зараз будемо говорити з Міністерством інфраструктури, прем’єром і Мінрегіоном про те, щоб в” Велике будівництво “додати споруди гуртожитків в Україні”, – заявив президент під час робочої поїздки в Хмельницьку область, де він оцінював стан реалізації програми.

Пише - джерело.

Про відсутність студентських гуртожитків з якісними умовами йому розповіли ректори вузів під час зустрічі 2 червня. Назвали цю проблему однією із великих у вищій освіті.

Також президент зазначив, що в рамках програми передбачено будівництво в кожному регіоні 5 шкіл, дитсадків і спорткомплексів. У той же час глава держави висловив побажання здати в експлуатацію всі навчальні заклади до першого вересня.

Читайте також:  Згоріли заживо: на Закарпатті у моторошній ДТП загинули патрульний, військовий та двоє молодих дівчат (фото)

“Можливо, всі не будуть готові через коронавируса. Але в більшості своїй мають бути. Наша стратегія дуже проста: за ці п’ять років, які нам надав народ України і Бог, побудувати максимальну кількість таких інфраструктурно важливих об’єктів”, – додав він.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: