facebook

Зеленський є єдиним президентом України, який не виступає під державною символікою

Володимир Зеленський – єдиний президент України, який виступає не під державною символікою, а під символікою партії “Слуга народу” і власного політичного бренду.

Про це заявив у ефірі “Прямого” народний депутат від “Європейської Солідарності” Микола Величкович.

Пише - джерело.

“Це, напевно, єдиний президент, який, виступаючи будь-де, виступає не під державною символікою, а під символікою політичної партії. Якщо він їздить і говорить про державні, то чому він виступає під символікою політичної партії? Чому? Він президент держави в державі Україна. Я не пам’ятаю, щоб ми в державі Україна міняли державну символіку. У нас є тризуб, а не “ЗЕ”. І тому питання, коли виступає президент під час нібито робочих цих… ми не бачимо атрибутів президента і державних атрибутів. Тому це тоді виключно партійний захід за державні гроші, за гроші платників податків, які часто не є прихильниками цієї політичної партії”, – завив Величкович.

Читайте також:  Що робити та куди звертатися: у Франківську говорили про травмування на дитмайданчиках (ФОТО/ВІДЕО)

Народний депутат нагадав, що державним чиновникам в робочий час заборонено агітувати і брати участь в політичних заходах законом.

“І чомусь під час презентацій п’ятірок, десяток, кандидатів на мери беруть участь голови обласних державних адміністрацій, інші чиновники. А їм заборонено брати участь по закону. Вони мали би нести за це відповідальність, мали би позбуватися посад. А ми бачимо, що нам розказують, що це демократія. Це не демократія, а це порушення закону”, – підкреслив Величкович.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: