facebook

Зелений туризм в Карпатах: переваги відпустки в селі (відео)

100-річний автентичний дерев’яний будинок у Верховині колись стояв пусткою. А тепер навіть у карантин користується попитом у туристів, які вибирають зелений туризм в Карпатах.

Відпустка на фермі чи в автентичній сільській хаті - головне подалі від шумного міста. Зелений туризм у Європі дуже популярний. В Україні ж такий відпочинок лише набирає обертів, пишуть Версії з посиланням на DW Українською.

Пише - джерело.

Хто і чому витрачає гроші на відпустку в селі? І чи готове саме село приймати туристів?

100-річний автентичний дерев’яний будинок у Верховині колись стояв пусткою. А тепер навіть у карантин має жильців. В інтер’єрі відтворили гуцульські мотиви – оригінальні ліжники, старовинні фотографії, що розповідають про життя гуцулів.

“Ми є на Букінгу, і так вони нас знаходять. А є й такі, що вже бували у нас по кілька разів”, – розповідає власниця садиби.

Читайте також:  “Чорти волохаті на Прикарпатті”, – гітарист та продюсер культового гурту “Карна” розповів про гуцульський рок (відео)

Зробили тут же і міні-музей з автентичними речами вжитку гуцулів. Тут є желізко, маглівниця тьа інші цікаві і незвичні для містян речі.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: