facebook

Жінку з високою температурою викинули з лікарні. Пацієнтка померла

Увечері 20 квітня в приймальному відділенні Сумської обласної клінічної лікарні померла 79-річна жінка, яка мала високу температуру та цукровий діабет.

Пише - джерело.

Перед тим медики “швидкої” намагалися госпіталізувати жінку до кількох лікарень. Але там її відмовилися приймати, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

“Жителька Путивльського району з грудня минулого року жила в Сумах у доньки. Увечері їй стало зле – мала високий рівень цукру в крові та високу температуру тіла. Попри всі намагання бригади медиків “швидкої” надати допомогу хворій її стан не покращився, а спроби передати немічну жінку на лікування до кількох лікарняних закладів обласного центру виявилися безуспішними – людину з високою температурою медичні установи приймати не хотіли. Після дзвінка фельдшера бригади “швидкої” до поліції жінку взяли до приймального відділення СОКЛ, де вона й померла”, – сказано в повідомленні.

Читайте також:  На Калущині сім’ю багатодітного атовця хочуть вигнати з села

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею “Неналежне виконання професійних обов’язків медичним працівником”. Слідство з’ясовує всі обставини того, що сталося. Якщо халатність лікарів доведуть, можуть ув’язнити на 2 роки.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: