facebook

Звернення Путіна набрало купу дизлайків у YouTube – їх терміново приховали

Російські канали масово приховали дізлайкі під новорічним зверненням Путіна.

Пише - джерело.

Як повідомляє DW, Перший канал і холдинг ВГТРК (телеканали “Росія 1” і “Росія 24”) приховали лічильники лайків і дізлайков під виступом президента РФ Володимира Путіна в YouTube. Пізніше їх приклад наслідували НТВ і RT.

На одному з етапів у відео на НТВ було 34 тисяч негативних і лише 10 тисяч позитивних оцінок. На момент публікації кнопки “подобається” / “не подобається” вже прибрані, як і можливість залишити коментар.

На сторінці Першого каналу в відеохостингу до 13.00 мск 1 січня, коли лічильники ще не були відключені, виступ Путіна набрав 66 тисяч дізлайков при 12 тисячах лайків.

Читайте також:  Дружина померлого Дмитра Стужука обурила фанів своїм публічним прощанням з чоловіком

“Росія-24” приховала лічильник під зверненнями президента після того, як під час інтернет-трансляції великої пресконференції в грудні 2019 року користувачі масово почали натискати кнопку “не подобається”.

Це відбувається вже другий рік поспіль. У 2018 році за відеозаписами з новорічної промовою, викладеними “Росією 1” і Першим каналом, теж були закриті коментарі і відключені лічильники. Ряд спостерігачів тоді зазначив, що частина акаунтів, автори яких ставили дізлайкі і залишали негативні зауваження, була зареєстрована буквально напередодні трансляції.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: